Varmt välkomna ….

…. till ett nytt trädgårdsår med Vaggeryds Trädgårdsförening. I dagarna kommer ni att få vårt nya program för 2018 och nytt är det verkligen.
Layouten har fräschats upp både vad det gäller programmet och medlemskortet. Vi i styrelsen är väldigt nöjda med det och vill passa på att tacka Ari på Skillingaryds tryckeri, Skilltryck AB, för goda råd och idéer.

Nytt för i år är även att vid föreläsningarna kommer vi att ta inträde för icke medlemmar och vid vissa evenemang har medlemmar företräde.
Fika kommer som vanligt att finnas till självkostnadspris.

Varje år kommer vi att ha en fototävling där alla som vill får lämna in bidrag. Detta görs via hemsidan till Susannes eller Mats mail. Vinnande bidrag kommer att pryda kommande års framsida på medlemskortet och man vinner gratis medlemskap.
Vissa evenemang, beskärning och skördefesten, finns inte med i hemsidans kalender, eftersom det inte är bestämt något datum där. Datum till dem kommer att läggas in i kalendern när det är bestämt och annonseras på Skillingaryd.nu.

Med  Vänliga Hälsningar Susanne