Sista föreläsningen….

….. blev en trevlig kväll tillsammans med Bo och Anita Jägenstedt från Gränna.
De driver företaget bulbs.se. Jag har handlat mycket från deras webbsida under åren och har alltid varit jättenöjd, så därför var det extra trevligt att få träffa dem.
img_20161018_201943914

Bo inledde med ett bildspel där han briljerade med sin stora kunskap om lökväxter. Fantastiskt att få ta del av. Sedan fick vi handla. Vårblommande lökar hade de tyvärr sålt slut av, så vi fick nöja oss med att handla av en hel del sorter av amaryllis. Vi fick också möjligheten att handla en helt unik krollilja. En dubbel krollilja vid namn ”Kallmoraliljan”. Läs om fyndet på denna länk: https://bulbs.se/index.asp

Tack alla ni som kom och gjorde denna kväll glad och trevlig!

Med Vänliga Hälsningar Susanne

Kommentera