Ester Klerfors

Hej!
Förra måndagen var Ester Klerfors, från Aplared och berättade om sin mormorsträdgård. Vi fick se en massa underbara bilder från hennes trädgård. Den ena vyn vackrare än den andra. Den kändes verkligen som en mormorsträdgård med rosor, fingerborgsblommor, nävor, flox etc. Det var alldeles, alldeles underbart att drömma sig bort till sommaren som var och som kommer, även om det är svårt att tänka sig när ”The beast from the east” var på besök och ännu är inte vintern slut, men den som väntar på något gott…….

Bildresultat för ester klerfors


Där finns också ett alldeles underbart växthus som Ester och hennes man Pelle hade byggt själva, med en murad och putsad baksidan och runtom gamla fönster.
Enormt vackert!
Ester och Pelle har förut visat sin trädgård i samband med Tusen Trädgårdar och troligtvis blir det även så i år. För er som har lust och möjlighet rekommenderas en tur till Västergötland den 1 juli. Håll utkik på trädgårdsriket.se.

Med Vänliga Hälsningar Susanne

Kommentera