Öppen trädgård!

Den 9 augusti har trädgårdsföreningen Öppen Trädgård, kl. 11.00 – 17.00. Det är väldigt glädjande att vi har åtta stycken medlemmar som vill visa sin trädgård. Det är väldigt blandade trädgårdar både till innehåll och till storlek. Vi har några veteraner och vi har några som visar sin trädgård för första gången och vi hoppas förstås på att de får mersmak. I morgon presenteras den första trädgården och sedan kommer de andra som ett pärlband, en per dag.

Först ut är en trädgård som ligger vid Östra Långsjön 17, utanför Bratteborg. Det är Lars-Göran och Karine Josefsson som visar sin trädgård för första gången. Trädgården ligger vidunderligt vackert alldeles vid vattnet. Den består av många perenner och buskar i allehanda skepnader och vackra gräsmattor. Varmt välkomna den 9 augusti !